Laserbehandelingen

Word de beste versie van uzelf in 2019!

Het nieuwe jaar staat voor goede voornemens en een frisse start. Wilt u de beste versie worden van uzelf in 2019? ArteBella gaat haar behandelmogelijkheden uitbreiden door een samenwerking te starten met Huid & Laserpraktijk Medi Skin Care.

Waarom een laserbehandeling?

Met laser ontstaat er een mogelijkheid om effectief in een diepere huidlaag te behandelen. Door middel van een speciale golflengte wordt er één specifiek doel in de huid bereikt, zoals haarzakjes, bloedvaatjes of pigment. Hierbij wordt de omringende huid niet beschadigd. Tussen de laserbehandelingen zit een interval van 4 tot 6 weken.

Laserbehandelingen bij ArteBella

Wilt u de mogelijkheden van laserbehandelingen ontdekken? Maak kennis met de huidtherapeuten van Medi Skin Care tijdens een gratis intakegesprek. Voor meer informatie en data kunt u contact opnemen via +31 85 13 03 868.

Meest populaire laserbehandelingen

* Acné(littekens)
* Huidverjonging
* Couperose/diffuse roodheid/rosacea
* Ouderdoms-/steelwratjes
* Pigmentvlekken
* Dermale naevi
* Xanthelasma
* Fibromen/angiomen/vaatjes/spider naevi
* Ongewenste haargroei

Over Medi Skin Care

Bij Medi Skin Care staat op maat gemaakte zorg en hoogwaardige laserapparatuur voorop. De HBO-gediplomeerde en medisch onderlegde huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in laserbehandelingen die ingezet worden voor diverse huidaandoeningen. Medi Skin Care heeft een nauwe en directe samenwerking met artsen in meerdere ziekenhuizen door heel Nederland (o.a Meander Amersfoort en Baarn, Gelre Apeldoorn en Zutphen, het Deventer Ziekenhuis, Haga Ziekenhuis (Sportlaan), Zaans Medisch Centrum, Alrijne Ziekenhuis Leiden.) Daarnaast hebben wij een eigen Huid- en Lasercentrum in De Bilt (Utrecht), dat vijf dagen per week geopend is.

Before / After